Υποκατηγορίες

Καντήλια

Συλλογή με καντήλια

 

Παρουσίαση της συλλογής μας με καντήλια διαφόρων τύπων και χρωμάτων. Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται διακοσμημένα και έτοιμα για χρήση. Αν επιθυμήτε να τα διακοσμήσετε μόνοι σας με αλυσίδα και τα διακοσμητικά της επιλογή σας, μπορούμε να σας διαθέσουμε μόνο τα κρύσταλλα. Όλα τα κρύσταλλα είναι διαμορφωμένα και χρωματισμένα σε κατάλληλες θερμοκρασίες ώστε τα χρώματα να είναι αναλλοίωτα και να μην επιρεάζονται από χημικά ή από απόξεση με σφουγάρια και σκληρά καθαριστικά.

Καθρέπτες

 

Διακόσμηση καθρεπτών.


Καθρέπτες με διακοσμητικά μοτίβα για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο. Μια μικρή γεύση απο σχέδια και τύπους καθρεπτών μπορείτε να έχετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Η διακόσμησή τους γίνεται με διάφορες τεχνικές, όπως: περιμετρική, μόνο σε 2 από τις πλευρές τους, επικόληση σε διακοσμημένη επιφάνεια, κλπ.

 

 

 

Κορνίζες

Κορνίζες

Χαρακτηριστικά δείγματα από επιτραπέζιες κορνίζες για φωτογραφίες. Η πλάτη είναι συνήθως πλαστική και το εμπρός μέρος κρύσταλλο Fused και διακοσμημένο με διάφορες τεχνικές.

Ρολόγια τοίχου

Ρολόγια τοίχου.

Παρουσίαση των ρολογιών κατασκευής του εργαστηρίου μας. Κατασκευασμένα με την τεχνική Fusing ώστε τα χρώματα να είναι αναλλοίωτα σε βάθος χρόνου καθώς και σε όλα τα χημικά καθαρηστικά. Οι χρωματισμοί και ο διάκοσμος μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο και περιβάλλον.

 

Σταυροί

Διακόσμητικοί σταυροί.

Παρουσίαση διακοσμητικών ή χρηστικών σταυρών, σε διάφορα μεγέθη και στύλ. Τα μεγάλα μεγέθη στολίζουν τοίχους, εικονοστάσια, τα μικρότερα αποτελούν διάκοσμο για κρεμαστά καντηλιέρια αλλά και στολίδια σε αντίστοιχα αντικείμενα. Μπορούν να γίνουν κόσμημα ή στοιχείο για μπομπονιέρες και μαρτυρικά για βάπτιση.

Γούρια

Κρεμαστά στολίδια - Γούρια για διάφορες γιορτές

Παρουσίαση της συλλογής απο κρεμαστά στολίδια και γούρια. Η συλλογή όπως και άλλες ενότητες ανανεώνονται με νέες συνθέσεις συχνά. Τα στολίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση εορταστική ή καθημερινή. Εκτός από τις μεγάλες γιορτές όπως Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, με την κατάλληλη σύνθεση θα σταθούν και για αρκετές λύσεις διακόσμησης χώρων.Τα περισσότερα είναι έτοιμα-δεμένα με διάφορα στοιχεία που ακολουθούν προσωπική μας επιλογή, μπορουν όμως να διατεθούν τα γυάλινα κομμάτια τους αυτόνομα ώστε να διακοσμηθούν από εσάς.

Πόμολα

Διακοσμητικά πόμολα για έπιπλα και ντουζιέρες.

Η σελίδα δεν είναι έτοιμη παρακαλώ επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα. Ευχαριστώ.