Α. Ζούλιας

Απο το 1991 ασχολούμαι στο χώρο του γυαλιού. Οι εμπειρίες μου αποκτήθηκαν από τη συνεργασία με εταιρείες , χονδρικής πώλησης – επεξεργασίας γυαλιού – κατασκευών με κύριο υλικό το γυαλί σε συνάρτηση με μέταλλα και άλλα υλικά – διακόσμηση και καλλιτεχνικό γυαλί.
Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε σε μικρές η μεγάλες κατασκευές, από μια απλή επιφάνεια έως πολυπλοκότερες όπως ανοίγματα με πόρτες και σταθερά διαχωριστικά– στηθαία σε σκάλες – κρυστάλλινα δάπεδα – προστατευτικά σε ντούζ – διακόσμηση και φωτιστικά επαγγελματικών χώρων και ειδικών κατασκευών με μικτά υλικά.
Για 5 χρόνια ασχολήθηκα με την εισαγωγή πρώτων υλών (γυαλιά – μηχανήματα ) για εργαστήρια καλλιτεχνικού γυαλιού με την εταιρεία SILVET Α. ΖΟΥΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε και μετέφερα γνώσεις και νέες μεθόδους επεξεργασίας για τις τεχνικές FUSING και ΒΙΤΡΟ (VITRAUX).
Τα τελευταία χρόνια και περισσότερο σαν hobby ασχολήθηκα με την τεχνική Lampwork – επεξεργασία γυαλιού σε μεγάλες θερμοκρασίες εκτός φούρνου για την κατασκευή μικροαντικειμένων. Συχνά διακοσμητικά στοιχεία με αυτή τη τεχνική εσνωματώνονται σε Fusing ή Βιτρό διαμορφώνοντας έτσι μια προσωπική αισθητική και ύφος σε αυτά.
Οι γνώσεις έχουν αποκτηθεί, πέρα από την εμπειρία, από συνεργασίες και ειδική Βιβλιογραφία από σεμινάρια σε Ελλάδα και στο εξωτερικό -Γερμανία – Ιταλία, Φλωρεντία κλπ.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Δωρεάν αποστολή για >150 €

Μόνιμες Συνεργασίες

Καταστήματα

Καταστήματα

Καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα σημεία λιανικής πώλησης που διαθέτουν προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την ποιότητα…

Αρχιτεκτονικά γραφεία

Σχεδιασμός Η συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία αφορά τη…

Χονδρική Πώληση

Συνεργασία με πελάτες χονδρικής. Οι μόνιμες συνεργασίες που…